Βρείτε τα βιβλία, στην Ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ και στην Αγγλική γλώσσα στο Amazon, σε μορφή ebook και paperback,


Μες στον αέρα και στους ανθρώπους
AMID PEOPLE AND AIR
Argentinierstrasse 16

Μες στον Αέρα και στους Ανθρώπους

Μικρές Ιστορίες

Ένας γιος που πασχίζει να σώσει την τιμή της μητέρας του. Η αγάπη που τη χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα. Δυο πουλιά που πετούν συγχρονισμένα, μια φωτογραφία από ένα ξενοδοχείο με θέα τον Βόσπορο, και η υπόσχεση που δεν τηρήθηκε. Ένας απατημένος σύζυγος που αναρωτιέται γιατί αναζητά την αλήθεια αφού δεν μπορεί να την αντέξει. Η μεταφυσική σύνδεση δύο ανθρώπων –ο ένας είναι ο διάσημος φιλόσοφος Λούντβιχ Βιτγκενστάιν– οι οποίοι αφιερώθηκαν με απόλυτο πάθος στην επιστήμη και στην επιδίωξη της λογικής, παρά την απόσταση που τους χωρίζει. Πέντε ιστορίες που εξερευνούν την αγάπη, τα όνειρα, τις προσδοκίες, την ενοχή, την εκδίκηση. Πέντε ιστορίες για κείνους που θέλουν να ζουν μες στον αέρα και στους ανθρώπους.

Eκδόσεις ΠΝΟΗ

Περιλαμβάνει:

Η Πόρνη των Ιωαννίνων

Σε αυτή την ιστορία, ένας γιος, που λείπει χρόνια στο εξωτερικό, αποφασίζει να στήσει μια απρόσμενη «σκευωρία», με σκοπό να αποκαταστήσει την τιμή της μητέρας του, τη στιγματισμένη από μια προδοσία που του αποκαλύπτεται μετά από πολλά χρόνια.  

"Lost on You"

Ένας έρωτας που μετρά πολλά χιλιόμετρα μπορεί να γίνει μυθιστορηματικός, ρομαντικός, τραγικός, γλυκός, αλλά εύκολος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και για κανέναν λόγο.

Δύο Πουλιά

Ένα περιστατικό που έγινε πριν είκοσι χρόνια. Δυο πουλιά. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ένα ξενοδοχείο με θέα τον Βόσπορο. Μια συνάντηση. Το ερωτικό παιχνίδι και μια υπόσχεση που δεν κρατήθηκε.

Ο Εκδικητής

Τι θα κάνατε αν υποψιαζόσαστε ότι η σύντροφος σας έχει εξωσυζυγική σχέση; Θα προσπαθούσατε να ανακαλύψετε την αλήθεια, ακόμη και βάζοντας ένα Ινδό χάκερ να  αποκαλύψει τις διαδικτυακές συνομιλίες της γυναίκας σας; Ή μήπως θα σκεπτόσαστε: «Αφού δεν τη σηκώνεις την αλήθεια και σε χαλάει, γιατί την αναζητάς!»

Argentinierstrasse 16

Η μεταφυσική σύνδεση δύο ανθρώπων, ένας από αυτούς είναι ο διάσημος φιλόσοφος Ludwig Wittgenstein, οι οποίοι αφιερώθηκαν με απόλυτο πάθος στην επιστήμη.

2021 Μιχάλης Σαλαμπάσης. All Rights Reserved.