Βρείτε τα βιβλία, στην Ελληνική γλώσσα από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ και στην Αγγλική γλώσσα στο Amazon, σε μορφή ebook και paperback,


Μες στον αέρα και στους ανθρώπους
AMID PEOPLE AND AIR
Argentinierstrasse 16

Μες στον Αέρα και στους Ανθρώπους

Μικρές Ιστορίες

Ένας γιος που πασχίζει να σώσει την τιμή της μητέρας του. Η αγάπη που τη χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα. Δυο πουλιά που πετούν συγχρονισμένα, μια φωτογραφία από ένα ξενοδοχείο με θέα τον Βόσπορο, και η υπόσχεση που δεν τηρήθηκε. Ένας απατημένος σύζυγος που αναρωτιέται γιατί αναζητά την αλήθεια αφού δεν μπορεί να την αντέξει. Η μεταφυσική σύνδεση δύο ανθρώπων –ο ένας είναι ο διάσημος φιλόσοφος Λούντβιχ Βιτγκενστάιν– οι οποίοι αφιερώθηκαν με απόλυτο πάθος στην επιστήμη και στην επιδίωξη της λογικής, παρά την απόσταση που τους χωρίζει. Πέντε ιστορίες που εξερευνούν θέματα όπως την αγάπη, τα όνειρα, τον έρωτα από απόσταση, τις προσδοκίες, το πάθος για την τελειότητα, την ενοχή, την εκδίκηση. 

Eκδόσεις ΠΝΟΗ

Περιλαμβάνει:

Η Πόρνη των Ιωαννίνων

Ένας γιος, που λείπει χρόνια στο εξωτερικό, αποφασίζει να κατασκευάσει μια σκευωρία, με σκοπό να αποκαταστήσει την τιμή της μητέρας του, την στιγματισμενη απο μια προδοσια που του αποκαλυπτεται πολλα χρονια μετα.

"Lost on You"

Ένα αναπάντεχο και συνάμα ονειρικό περιστατικό, καθώς συνομιλεί στο διαδίκτυο, κάνει ένα άντρα με σύνθετη ερωτική ζωή να έρθει αντιμέτωπος με τις επιλογές και τις τύψεις του.

Δύο Πουλιά

Ένα περιστατικό που έγινε πριν είκοσι χρόνια. Δυο πουλιά. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ένα ξενοδοχείο με θέα τον Βόσπορο. Μια συνάντηση. Το ερωτικό παιχνίδι και μια υπόσχεση που δεν κρατήθηκε.

Ο Εκδικητής

Τι θα κάνατε αν υποψιαζόσαστε ότι η σύντροφος σας έχει εξωσυζυγική σχέση; Θα προσπαθούσατε να ανακαλύψετε την αλήθεια, ακόμη και βάζοντας ένα Ινδό χάκερ να  αποκαλύψει τις διαδικτυακές συνομιλίες της γυναίκας σας; Ή μήπως θα σκεπτόσαστε: «Αφού δεν τη σηκώνεις την αλήθεια και σε χαλάει, γιατί την αναζητάς!»

Argentinierstrasse 16

Η ιστορία της μεταφυσικής σύνδεσης δύο ανθρώπων, o ένας είναι ο φιλόσοφος  Λούντβιχ Βιτγκενστάιν, που αφοσιώθηκαν με απόλυτο πάθος στην επιστήμη και στο κυνήγι της λογικής, παρά τη χρονική απόσταση που τους χωρίζει.

2024 Μιχάλης Σαλαμπάσης. All Rights Reserved.