Βρείτε τα βιβλία, στην Αγγλική γλώσσα και σε μορφή ebook και paperback, στο Amazon. Στην Ελληνική γλώσσα πρόκειται να εκδοθούν από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ.


AMID PEOPLE AND AIR
Argentinierstrasse 16

Μες στον Αέρα και τους Ανθρώπους

Ιστορίες

To βιβλίο πρόκειται να εκδοθεί από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ.

Περιλαμβάνει:

Η Πόρνη των Ιωαννίνων

Σε αυτή την ιστορία, ένας γιος, που λείπει χρόνια στο εξωτερικό, αποφασίζει να στήσει μια απρόσμενη «σκευωρία», με σκοπό να αποκαταστήσει την τιμή της μητέρας του, τη στιγματισμένη από μια προδοσία που του αποκαλύπτεται μετά από πολλά χρόνια.  

"Lost on You"

Ένας έρωτας που μετρά πολλά χιλιόμετρα μπορεί να γίνει μυθιστορηματικός, ρομαντικός, τραγικός, γλυκός, αλλά εύκολος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και για κανέναν λόγο.

Δύο Πουλιά

Ένα περιστατικό που έγινε πριν είκοσι χρόνια. Δυο πουλιά. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από ένα ξενοδοχείο με θέα τον Βόσπορο. Μια συνάντηση. Το ερωτικό παιχνίδι και μια υπόσχεση που δεν κρατήθηκε.

Ο Εκδικητής

Τι θα κάνατε αν υποψιαζόσαστε ότι η σύντροφος σας έχει εξωσυζυγική σχέση; Θα προσπαθούσατε να ανακαλύψετε την αλήθεια, ακόμη και βάζοντας ένα Ινδό χάκερ να  αποκαλύψει τις διαδικτυακές συνομιλίες της γυναίκας σας; Ή μήπως θα σκεπτόσαστε: «Αφού δεν τη σηκώνεις την αλήθεια και σε χαλάει, γιατί την αναζητάς!»

Argentinierstrasse 16

Η μεταφυσική σύνδεση δύο ανθρώπων, ένας από αυτούς είναι ο διάσημος φιλόσοφος Ludwig Wittgenstein, οι οποίοι αφιερώθηκαν με απόλυτο πάθος στην επιστήμη.

2020 Μιχάλης Σαλαμπάσης. All Rights Reserved.